DEN INTERNATIONALE KONGRES OM STEMMEHØRING - KLIK HER!
Produkt Information
0
0,00 kr. 0 items

No products in the cart.

Den Psykiatriske Epidemi

I sin prisvindende bog gransker Robert Whitaker sammenhængen mellem den markante stigning i antallet af psykisk syge og introduktionen af nye psykofarmaka i den vestlige verden. Med en dybdegående og videnskabelig tilgang, der har sikret ham IRE 2010 Book Award for undersøgende journalistik, kritiserer han den nuværende psykiatriske praksis. Whitaker anvender historisk og akademisk data til at bygge sin argumentation og præsenterer sin indsigt på en næsten romanagtig måde, der udfordrer konventionelle antagelser inden for psykiatrien. Bogen fremhæver vigtigheden af at revurdere og forbedre behandlingen af psykiske lidelser.

300,00 kr.

Beskrivelse

I denne bog undersøger den amerikanske videnskabsjournalist Robert Whitaker mysteriet:

Hvorfor er antallet af invaliderede, psykisk syge mennesker eksploderet i den vestlige verden I samme periode, som de nyere psykofarmaka er kommet på markedet?

Whitaker går grundigt og videnskabeligt til værks. Det gav ham i USA prisen for årets bedste bog inden for undersøgende journalistik, "IRE 2010 Book Award."

Han opbygger sin argumentation ved at analysere den historiske udvikling og ved at gennemgå en lang række akademiske undersøgelser. Whitaker har styr på sine data, og selv om han er grundig i sin gennemgang af de akademiske og historiske fakta, så får man næsten oplevelsen af at læse en spændende roman. Den afdækker en viden, der vender op og ned på det, som mange troede var sikker viden inden for psykiatrien.

Whitaker slår store huller i dansk psykiatris faglige fundament, og bogen er derfor fundamentalt vigtig, hvis vi vil ændre psykiatrien i en effektiv og positiv retning. For i takt med at den nuværende "evidensbaserede praksis" på mange områder falder til jorden, så viser Whitaker også via bogens personlige beretninger og forskningsresultater, at der er en vej fremad, som kan sikre bedre resultater for mennesker med psykiske lidelser.

Udvalgte Publikationer

Nogle Spørgsmål?

Kontakt Os

mail@psykovision.dk
Copyright © 2024 PsykoVision
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram