DEN INTERNATIONALE KONGRES OM STEMMEHØRING - KLIK HER!

Terapi hos PsykoVision

Individuelle Samtaleterapiforløb

Anne Klinte har igennem mange år ydet individuel samtaleterapi, hvor hun har hjulpet et utal af mennesker med forskelligartede psykiske udfordringer. Hendes tilgang er forankret i den eksistentielle psykologi og tager udgangspunkt i en rejse, hvor hun ledsager dig gennem processen med indsigt, fælles problemløsning og deling af erfaringer.

Hvem Vi Hjælper

Vi tilbyder terapi til en bred vifte af psykiske udfordringer, herunder stress, depression, angst samt mere komplekse tilstande som paranoia og stemmehøring. Vi anerkender også det betydningsfulde i at inddrage klientens netværk i terapien, når det er relevant.

Samtaleforløb for Pårørende

At være pårørende til en person med psykiske problemer er ofte en overset og udfordrende rolle. Hos PsykoVision anerkender vi de unikke behov og udfordringer, som pårørende står overfor. Vores terapiforløb for pårørende fokuserer på at tilbyde støtte, forståelse og konkrete værktøjer til at navigere i disse komplekse situationer.

Personlig Tilgang

Hvert forløb tilpasses individuelt for at sikre, at pårørendes specifikke behov og bekymringer adresseres. Vi lægger vægt på at skabe et trygt rum, hvor pårørende kan udtrykke deres følelser og bekymringer, samtidig med at de lærer strategier til at støtte deres elskede effektivt.

Fælles Løsninger

Det er vigtigt for os, at pårørende føler sig inddraget i processen og finder veje til at styrke deres egen mental sundhed. Dette inkluderer at lære om grænsesætning, kommunikationsteknikker og metoder til selvpleje.

Pårørendes Erfaringer

Anne Klinte tilbyder også samtaleforløb med pårørende til mennesker med psykiske problemer og familier, anerkendende behovet for støtte, vejledning og forståelse gennem disse ofte komplekse og udfordrende tider.
  • Kære Anne

    Jeg har ringet til dig 4-5 gange, da jeg var bekymret over, at min søn hørte stemmer. Du har hver eneste gang gjort en stor forskel for mig, og du har givet mig en tryghed til at tro på, at der er muligheder selv om det skulle vise sig, at han havde en "psykisk lidelse"og at det ikke behøvede at være et problem. Det har givet mig ro til at kunne takle min angst (til min søns fordel). I dag er han 19 år, rubust og dejlig og siger, at han ikke hører stemmer mere. Du skal vide jeg er dig meget taknemmelig for den tid du har brugt på mig. Jeg håber aldrig at jeg får brug for at ringe til dig igen :-)

    Mange taknemmelige hilsner
    - Anonym pårørende
  • Det er svært at finde en samtalepartner som man for alvor klikker med og derfor også naturligt åbner helt op overfor. I forbindelse med vores datters sygdom prøvede både vi og vores datter således flere muligheder indtil vi mødte Anne - som hjalp os igennem en meget svær periode i vores liv. Med Anne får man et ”helt menneske”, som oprigtigt kerer sig om dem hun hjælper - også når dette ikke lige passer ind i hendes egen travle hverdag. I Anne har man en hjælper med solide faglige, uddannelses- og erfaringsmæssige kompetencer - samt et dejligt positivt menneske, som selv har samlet erfaring fra udfordrende perioder som mor i det moderne samfund. Anne brugte bl.a. sin uvurderlige praktiske baggrund indenfor psykiatrien til at sammensætte vores helt individuelle forløb - og hun gik langt ud over det som vi ellers har oplevet hos andre samtalepartnere. Herved fik vi i handling med det samme bekræftet at vi alle er værdifulde mennesker og ikke blot ”patienter og pårørende” - som det psykiatriske system i dag ellers meget hurtigt giver som stempel. Det var dette kombineret med Annes vedholdenhed og ”helt-nede-på-jorden” kærlige måde at kommunikere på, som skabte gennembruddet hos vores datter og os. Jeg kan kun give Anne min allerbedste anbefaling.
    - Anonym pårørende
Copyright © 2024 PsykoVision
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram