Samtaleforløb

Anne Klinte tilbyder individuelle samtaleterapiforløb.

Hun har arbejdet med terapeutiske samtaler i over 10 år og hjulpet mennesker med mange forskellige typer psykiske udfordringer.
Det kan handle om stress, depression eller angst, og det kan også været problematiske symptomer som paranoia, stemmehøring, selvskade og spiseforstyrrelser o.l.

Findes det relevant, så kan netværket omkring personen også inddrages i samtaleforløbet.

Anne har talt med mennesker med psykiske problemstillinger i over 30 år, og har erfaringer med det meste af, hvad den menneskelig psyke kan udfordres af.

Annes tilgang er eksistentiel, og hun betragter sin rolle som værende en ledsager på personens rejse, hvor hendes opgave er at forstå, finde mulige løsninger sammen, dele ud af det hun har lært af andres erfaringer og af sin egen faglighed.

Samtaleforløb for pårørende

Anne tilbyder også samtaleforløb til pårørende til mennesker med psykiske problemer.

Eksempel på en pårørendes oplevelse efter et samtaleforløb:

Kære Anne

Jeg har ringet til dig 4-5 gange, da jeg var bekymret over, at min søn hørte stemmer. Du har hver eneste gang gjort en stor forskel for mig, og du har givet mig en tryghed til at tro på, at der er muligheder selv om det skulle vise sig, at han havde en "psykisk lidelse"og at det ikke behøvede at være et problem. Det har givet mig ro til at kunne takle min angst (til min søns fordel). I dag er han 19 år, rubust og dejlig og siger, at han ikke hører stemmer mere. Du skal vide jeg er dig meget taknemmelig for den tid du har brugt på mig. Jeg håber aldrig at jeg får brug for at ringe til dig igen :-)

Mange taknemmelige hilsner Hanne

 

Du kan ringe eller skrive til Anne, hvis du overvejer et forløb på tlf. 41 57 87 65 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.