Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
Samtaleforløb

Samtaleforløb

Anne Klinte tilbyder individuelle samtaleterapiforløb.

Hun har arbejdet med terapeutiske samtaler i over 10 år og hjulpet mennesker med mange forskellige typer psykiske udfordringer.
Det kan handle om stress, depression eller angst, og det kan også været problematiske symptomer som paranoia, stemmehøring, selvskade og spiseforstyrrelser o.l.

Findes det relevant, så kan netværket omkring personen også inddrages i samtaleforløbet.

Anne har talt med mennesker med psykiske problemstillinger i over 30 år, og har erfaringer med det meste af, hvad den menneskelig psyke kan udfordres af.

Annes tilgang er eksistentiel, og hun betragter sin rolle som værende en ledsager på personens rejse, hvor hendes opgave er at forstå, finde mulige løsninger sammen, dele ud af det hun har lært af andres erfaringer og af sin egen faglighed.

Læs her om et samtaleforløb med en forpint stemmehører.

Læs her om et samtaleforløb med en ung mand der lider af angst.

 

Samtaleforløb for pårørende

Anne Klinte tilbyder også samtaleforløb med pårørende til mennesker med psykiske problemer og familier.

Eksempler på pårørendes evaluering af deres samtaleforløb:

"Det er svært at finde en samtalepartner som man for alvor klikker med og derfor også naturligt åbner helt op overfor. I forbindelse med vores datters sygdom prøvede både vi og vores datter således flere muligheder indtil vi mødte Anne - som hjalp os igennem en meget svær periode i vores liv.

Med Anne får man et ”helt menneske”, som oprigtigt kerer sig om dem hun hjælper - også når dette ikke lige passer ind i hendes egen travle hverdag.

I Anne har man en hjælper med solide faglige, uddannelses- og erfaringsmæssige kompetencer - samt et dejligt positivt menneske, som selv har samlet erfaring fra udfordrende perioder som mor i det moderne samfund.

Anne brugte bl.a. sin uvurderlige praktiske baggrund indenfor psykiatrien til at sammensætte vores helt individuelle forløb - og hun gik langt ud over det som vi ellers har oplevet hos andre samtalepartnere.

Herved fik vi i handling med det samme bekræftet at vi alle er værdifulde mennesker og ikke blot ”patienter og pårørende” - som det psykiatriske system i dag ellers meget hurtigt giver som stempel.

Det var dette kombineret med Annes vedholdenhed og ”helt-nede-på-jorden” kærlige måde at kommunikere på, som skabte gennembruddet hos vores datter og os.

Jeg kan kun give Anne min allerbedste anbefaling."

 

Kære Anne

Jeg har ringet til dig 4-5 gange, da jeg var bekymret over, at min søn hørte stemmer. Du har hver eneste gang gjort en stor forskel for mig, og du har givet mig en tryghed til at tro på, at der er muligheder selv om det skulle vise sig, at han havde en "psykisk lidelse"og at det ikke behøvede at være et problem. Det har givet mig ro til at kunne takle min angst (til min søns fordel). I dag er han 19 år, rubust og dejlig og siger, at han ikke hører stemmer mere. Du skal vide jeg er dig meget taknemmelig for den tid du har brugt på mig. Jeg håber aldrig at jeg får brug for at ringe til dig igen :-)

Mange taknemmelige hilsner  

 

Du kan skrive til Anne, hvis du overvejer et forløb. Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.