Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
Handleplan i et recoveryperspektiv

Handleplan i et recoveryperspektiv

2

- et personligt arbejdshæfte til at understøtte menneskelig opblomstring

Af Marion Aslan & Mike Smith

Hensigten med dette arbejdshæfte er at skabe mulighed for at arbejde struktureret med sin egen recoveryproces. I takt med at hæftet udfyldes, vil personen udarbejde sin egen handleplan.
Ved at følge spørgsmålene kommer personen rundt om centrale temaer og får lejlighed til at forholde sig til og dele nogle af de vanskeligheder, sejre, ressourcer og udfordringer, som han eller hun måtte have oplevet.


Det giver også muligheden for at arbejde mere konkret med drømme og håb for fremtiden - faktorer som er forandringsprocessens energikilde.
Ønsker man at komme videre med sit liv, giver brugen af dette hæfte mulighed for at reflektere og dele vigtige emner med et andet menneske. Deri ligger et vigtigt helende element.
Hæftet udfyldes af personen selv, som derved får ejerskab til processen. Det er også ham eller hende, som vælger i hvor stort omfang og med hvilken hastighed andre inddrages.
Dette hæfte er tilknyttet bogen Menneskelig opblomstring - Recovery. Bogen kan med fordel læses inden - og danne baggrund for - udarbejdelsen af handleplanen.

Antal sider: 48 (A4)

Pris: kr. 119,- + porto

Offentlige institutioner: husk at opgive et EAN-nummer og organisationens navn.

BESTIL BOGEN

Bogens Titel*
Indtast bogens titel!
Antal bøger*
Hvor mange bøger ønsker du at bestille?
Institutionens navn
Invalid Input
EAN-nummer
Invalid Input
Navn*
Indtast dit navn!
Adresse*
Indtast din adresse!
Postnr.*
Indtast postnummeret!
By*
Invalid Input
Tlf.:
Invalid Input
E-mail*
Indtast din e-mailadresse!
*

Du glemte noget!