DEN INTERNATIONALE KONGRES OM STEMMEHØRING - KLIK HER!
Produkt Information
0
0,00 kr. 0 items

No products in the cart.

Når børn og unge hører stemmer

Bogen ”Når børn og unge hører stemmer – Hvad du har brug for at vide, og hvad du kan gøre” er skrevet af Sandra Escher og Marius Romme.

Mange børn og unge der hører stemmer bliver fejlagtigt fortalt, at de lider af en kronisk sygdom, hvilket på mange måder gør dem handlingslammet. Denne bog tilbyder en anden forståelse af stemmehøring, som normaliserer stemmehøring og åbner op for, at man kan lære at forstå og leve et godt og ”almindeligt” liv med sine stemmer.

I denne bog får du omfattende information om, hvordan man kan få et anderledes syn på stemmehøring, lære at arbejde med stemmerne og tips som kan hjælpe med at håndtere stemmerne.

274,00 kr.

Beskrivelse

Denne bog er først og fremmest skrevet til børn og unge, som hører stemmer. Informationerne i denne bog kommer hovedsageligt fra et treårigt forskningsprojekt, hvor 80 børn og unge blev interviewet omkring deres erfaringer.

I løbet af vores forskningsprojekt holdt 60 % af børnene op med at høre stemmer. Der var dog også børn, som ikke ønskede at miste deres stemmer.

Der findes ikke megen viden om børn, som hører stemmer. De fleste mennesker har stadig en ide om, at det er en livsvarig sygdom.

I denne bog kan du finde omfattende information om, hvordan man kan få et anderledes syn på stemmehøring, lære at arbejde med stemmerne og tips som kan hjælpe med at håndtere stemmerne.

Stemmerne kan give os vigtig information, men de bør ikke styre dit liv. Livet er mere end stemmer.

Denne bog er også skrevet til forældre, lærere og medarbejdere i psykiatrien. Hvis de ikke kan hjælpe stemmehøreren med sine problemstillinger, så er barnet / den unge nødt til at slås med dem alene, og sådan burde det aldrig være.

Den ene halvdel af bogen er skrevet direkte til børn og unge der hører stemmer. Den anden halvdel er skrevet til forældre, pårørende, lærere og behandlere.

Udvalgte Publikationer

Nogle Spørgsmål?

Kontakt Os

mail@psykovision.dk
Copyright © 2024 PsykoVision
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram