Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
Rico Rasmussen

Rico Rasmussen

Rico

Rico arbejder som konsulent for PsykoVision, hvor hans primære opgave er at formidle viden om hvordan vi kan forstå og hjælpe mennesker som har en afhængighedsproblematik og psykiske udfordringer.

Rico har selv levet hele sit liv omgivet af psykisk sygdom og dertilhørende misbrug.

Han er vokset op med en dobbeltdiagnosticeret forælder. Han har selv haft en 10-årig karriere som svingdørspatient i psykiatrien hvor depressioner, angst og alkoholisme var hverdagen. Igennem de seneste 15 år har Rico arbejdet med sin egen personlige recovery proces, men har samtidigt skulle jonglere med, at hans nærmeste familie faldt hen i misbrug og psykisk sygdom.

I dag lever Rico et radikalt anderledes liv. Han har det som han selv betegner som sit eget meningsfulde liv med et par dejlige børn - et mindre men potent netværk, hvor de nære relationer prioriteres.

Til daglig, arbejder Rico som lokal koordinator for recovery-mentor indsatsen på Psykiatrisk Center Ballerup, som bidrager med meningsfuldhed i hans liv - fordi han er blevet givet muligheden for at få konverteret hans levede erfaringer til reelle kompetencer, som han kan bruge til at hjælpe folk der nu er i nød.