Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
PsykoVision

PsykoVision

PsykoVision er et konsulentfirma der blev etableret i 2003 og som drives af Anne Klinte og Jørn Eriksen.
Vi er begge eksperter i forhold til recovery-orienteret arbejde, hvilket gælder både i forhold til individuelle terapeutiske processer, hvor vi hjælper mennesker og deres pårørende videre med deres recovery-forløb. Og i forhold til organisationer, hvor vi hjælper med at udvikle en recovery-orienteret og borgerfokuseret praksis.

Udover os selv, så har vi et stort netværk af nationale og internationale eksperter inden for recovery-orienteret arbejde og organisationsudvikling, som vi samarbejder med, således at vi er i stand til at udvikle skræddersyede tilbud i bedste kvalitet uanset hvilke recovery-orienterede ønsker mennesker eller organisationer har.

Intet er for småt eller for stort for os. Vi har en passion for at hjælpe mennesker med psykiske problemer og deres netværk. Men det er også meningsfuldt og tilfredsstillende for os, at kompetenceudvikle mennesker og organisationer, således at de kan hjælpe mennesker videre med deres recovery-processer.

Det kan f.eks. være supervision, ledersparring, små og store kompetenceudviklingsforløb, organisationsudvikling og guidede studieture.

Så kontakt os venligst uanset hvilket behov du har inden for recovery-orienteret arbejde, så finder vi en løsning der matcher netop dine behov.