Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
Johanna Soini

Johanna Soini

Johanna Soini

Johanna Soini er fastansat medarbejder hos PsykoVision, hvor hun arbejder som konsulent, oplægsholder og hjælper borgere med individuelle udviklingsprocesser.

Johanna er uddannet instruktør i Åben Dialog, Certificeret NADA-behandler og er medforfatter til bogen Styr Livet med personcentreret planlægning.

Johanna har bygget sine faglige kompetencer ovenpå hendes erfaringer som bruger i behandlings- og socialpsykiatrien, hvilket betyder, at hun har en unik forståelse for mennesker med psykiske problemer, og hvilke kompetencer medarbejdere og organisationer har behov for at udvikle, hvis de skal understøtte recovery-processer.

Johanna er en af Danmarks mest erfarne undervisere i forhold til at arbejde med personcentret planlægning. Læs mere under Personcentreret Planlægning.

Johanna har tidligere arbejdet som medarbejder i udviklingsenheden tilknyttet de socialpsykiatriske tilbud under Slotsvænget i Lyngby-Taarbæk kommune.

 

Andres beskrivelse af Johanna Soini:

Helle Friedrichsen. Leder for kvalitet og udvikling, Socialcenter Lillebælt, Region Syddanmark:

Johanna Soini er et dejligt menneske og en dygtig formidler, som jeg har været så heldig at samarbejde med mange gange.
Både i Svendborg Kommune og på socialområdet i Region Syddanmark. Begge steder har socialpsykiatrien trukket på Johannas viden om recovery, menneskelig opblomstring og personcentreret planlægning.
Johanna deler gavmildt og autentisk ud af sine egne erfaringer og sin hel egen Håbets Sti.

På Syrenparken i Børkop har mange borgere og medarbejdere stiftet bekendtskab med bogen Styr Livet og principperne fra personcentreret planlægning. Det er en tilbagevendende succes, som borgerne efterspørger.
Når man har brug for et kærligt spark i forhold til ægte involvering og inddragelse af borgerne, så får man det hos Johanna. Hun leverer fremragende undervisning, der gør en forskel.

Evaluering af undervisningsforløb med Johanna Soini og Jørn Eriksen

Katrine Duus-Boolsen, Udviklingskonsulent, Lindevangshjemmets Fond, Helsingør:

På Lindevang, et socialpsykiatrisk botilbud i Helsingør, har vi i foråret 2019 haft fornøjelsen af et undervisningsforløb om at arbejde recovery-orienteret af Jørn Eriksen og Johanna Soini. Jørn og Johanna har ført alle 85 medarbejdere igennem et meget praksisnært og vedkommende forløb bestående af fire kursusdage. Sideløbende har Johanna stået for en række inspirationsmøder med Lindevangs beboere.

Forløbet har været utroligt givende, både for beboere og medarbejdere. Beboere fortæller, at de er blevet meget inspireret af møderne med Johanna. Møderne har åbnet op for håb og et ønske om mere viden om at komme sig. For medarbejderne har Jørn og Johanna skabt et utroligt rart og trygt rum, hvor vi har kunnet udforske vores egen praksis og blive klogere på, hvordan vi kan omsætte recovery-tænkningen i hverdagen. Forløbet har hele tiden været båret af, at det vi lærte, skulle kunne trækkes direkte med ud til hverdagen sammen med beboerne. Det har betydet, at vi ret hurtigt kunne se, at undervisningen kom til live i hverdagen på Lindevang.

Jørn og Johanna har været et meget inspirerende makkerpar, der supplerer hinanden godt med hver deres viden og erfaringer. Fra Lindevang siger vi tak for et spændende forløb, der allerede nu har sat store spor i vores organisation.