Johanna Soini

Johanna Soini er fastansat medarbejder hos PsykoVision, hvor hun arbejder som konsulent, oplægsholder og hjælper borgere med individuelle udviklingsprocesser.

Johanna er uddannet instruktør i Åben Dialog, Certificeret NADA-behandler og er medforfatter til bogen Styr Livet med personcentreret planlægning.

Johanna har bygget sine faglige kompetencer ovenpå hendes erfaringer som bruger i behandlings- og socialpsykiatrien, hvilket betyder, at hun har en unik forståelse for mennesker med psykiske problemer, og hvilke kompetencer medarbejdere og organisationer har behov for at udvikle, hvis de skal understøtte recovery-processer.

Johanna er en af Danmarks mest erfarne undervisere i forhold til at arbejde med personcentret planlægning. Læs mere under Personcentreret Planlægning.

Johanna har tidligere arbejdet som medarbejder i udviklingsenheden tilknyttet de socialpsykiatriske tilbud under Slotsvænget i Lyngby-Taarbæk kommune.

 

Andres beskrivelse af Johanna Soini:

Helle Friedrichsen. Leder for kvalitet og udvikling, Socialcenter Lillebælt, Region Syddanmark:

Johanna Soini er et dejligt menneske og en dygtig formidler, som jeg har været så heldig at samarbejde med mange gange.
Både i Svendborg Kommune og på socialområdet i Region Syddanmark. Begge steder har socialpsykiatrien trukket på Johannas viden om recovery, menneskelig opblomstring og personcentreret planlægning.
Johanna deler gavmildt og autentisk ud af sine egne erfaringer og sin hel egen Håbets Sti.

På Syrenparken i Børkop har mange borgere og medarbejdere stiftet bekendtskab med bogen Styr Livet og principperne fra personcentreret planlægning. Det er en tilbagevendende succes, som borgerne efterspørger.
Når man har brug for et kærligt spark i forhold til ægte involvering og inddragelse af borgerne, så får man det hos Johanna. Hun leverer fremragende undervisning, der gør en forskel.