Den Psykiatriske Epidemi af Robert Whitaker

den psykiatriske epidemi whitaker

I denne bog undersøger den amerikanske videnskabsjournalist Robert Whitaker mysteriet:

Hvorfor er antallet af invaliderede, psykisk syge mennesker eksploderet i den vestlige verden I samme periode, som de nyere psykofarmaka er kommet på markedet?

Whitaker går grundigt og videnskabeligt til værks. Det gav ham i USA prisen for årets bedste bog inden for undersøgende journalistik, "IRE 2010 Book Award."

Han opbygger sin argumentation ved at analysere den historiske udvikling og ved at gennemgå en lang række akademiske undersøgelser. Whitaker har styr på sine data, og selv om han er grundig i sin gennemgang af de akademiske og historiske fakta, så får man næsten oplevelsen af at læse en spændende roman. Den afdækker en viden, der vender op og ned på det, som mange troede var sikker viden inden for psykiatrien.

Whitaker slår store huller i dansk psykiatris faglige fundament, og bogen er derfor fundamentalt vigtig, hvis vi vil ændre psykiatrien i en effektiv og positiv retning. For i takt med at den nuværende "evidensbaserede praksis" på mange områder falder til jorden, så viser Whitaker også via bogens personlige beretninger og forskningsresultater, at der er en vej fremad, som kan sikre bedre resultater for mennesker med psykiske lidelser.

Pris: kr. 299,- inkl. porto

Offentlige institutioner skal benytte et EAN-nummer og skrive organisationens navn.

BESTIL BOGEN

Bogens Titel*
Indtast bogens titel!
Antal bøger*
Hvor mange bøger ønsker du at bestille?
Institutionens navn
Invalid Input
EAN-nummer
Invalid Input
Navn*
Indtast dit navn!
Adresse*
Indtast din adresse!
Postnr.*
Indtast postnummeret!
By*
Invalid Input
Tlf.:
Invalid Input
E-mail*
Indtast din e-mailadresse!
Sikkerhedskode* Sikkerhedskode
Indtast sikkerhedskoden!