søndag, 17 december 2017

Lær at arbejde systematisk med paranoia

Kurset er udsolgt

3-dages kursus
d. 8., 9. og 10. januar 2018 kl. 8.30 - 15.30 i København

paranoia3

Mange års forskning og praksis har vist, at det er muligt at hjælpe mennesker, der har paranoide forestillinger.

På dette kursus vil du lære at hjælpe mennesker, der lider af paranoide forestillinger med at forstå og håndtere deres paranoia, så de kan leve det liv, de ønsker.

Mennesker, der lider af paranoide forestillinger, kan i deres forsøg på at forsvare sig komme til at foretage handlinger, der udsætter medarbejdere for fare.
Den bedste måde at øge sikkerheden i psykiatrien på er derfor at lære at hjælpe og forstå disse mennesker.

Kurset tager udgangspunkt i Maastricht-interviewet, som er et arbejdsredskab, der er udviklet af Peter Bullimore og professor i psykiatri Marius Romme. Med dette redskab kan man arbejde metodisk og struktureret med at forstå den paranoides oplevelser og finde virksomme måder at hjælpe ham/hende til at få kontrol over sine paranoide forestillinger.

Efter deltagerne har lært at kortlægge paranoide forestillinger, vil de blive præsenteret for forskellige terapeutiske handlemuligheder som f.eks. “inner child therapy”, “emotionsfokuseret terapi” samt “kortlægning af udløsende faktorer”, som kan hjælpe personen videre med sin recovery-proces.

Undervisningsform

Kurset er baseret på oplæg og praksislæring, da deltagerne også selv skal lære at udføre et Maastricht-interview. På kurset vil også være Kate Crawford og Shaun Hunt, som har lidt af paranoide forestillinger, som deltagerne skal samarbejde med.

Underviser

Peter Bullimore er en af verdens dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor paranoia og stemmehøring. Han har arbejdet som konsulent i mange lande, og samarbejder med flere universiteter i England. Peter er selv stemmehører, og er kommet sig fra alvorlig psykiske sygdom bl.a. via de metoder som han vil præsentere på dette kursus.

Peter Bullimore

Download program

Pris:

Kr. 2.950,- eksl. moms

Hvis du tilmelder dig som privatperson, så tilpasser vi prisen, så det svarer til prisen uden moms.

Prisen er inkl. let frokost, frugt, kage, kaffe & te.

 

Tilmelding

Sted:

Osramhuset, store sal, Valhalsgade 4, 2200 København N.Sprog:

Flag Union Flag

Undervisningen foregår på engelsk, men vi er en lille gruppe, så vi kan hjælpe hinanden.

I foråret 2017 afholdte vi en tilsvarende workshop om paranoia.

En psykolog der deltog skrev efterfølgende: "Det var tre fantastiske dage. Jeg føler mig meget beriget og inspireret - og føler samtidig, at jeg har splidt alt for mange år af mit professionelle liv på at lære det forkerte. Jeg synes at Peter Bullimore er fantastisk! Det var også en meget stor og følelsesmæssigt overvældende oplevelse at møde Kate og Shaun, og høre deres barske historier."

En recovery-mentor evaluerede kurset på denne måde: "Tak for det bedste kursus; EVER!"

For nogle år siden afholdte PsykoVision et sammenligneligt kursus om stemmehøring

Læs her hvordan en stemmehører kom sig på grund af kurset.

Afbuds- og ændringsbetingelser:

Ved afmelding senest d. 8/11 2017 tilbagebetales pengene dog fratrukket et administrationsgebyr på Kr. 300.-. Ved afmelding efter denne dato er der ingen tilbagebetaling. Der kan til enhver tid udskiftes navn på deltagere. Dette sker på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Psykovison - Tværmarksvej 44 - 2860 Søborg - Tlf. 41 57 87 65 - mail@psykovision.dk - Cvr.nr. 27796761